Vic celebra un Dijous Llarder com cal

El col·lectiu Osona Cuina ha celebrat, aquest any, el 20è aniversari del Dijous Llarder a la Plaça Major. La jornada va començar ben d’hora amb els esmorzars i es va allargar fins entrada la tarda amb la gran estrella de la jornada. El porc rostit. Aquesta festa, molt arrelada a Vic, es va haver de celebrar al recinte firal del Sucre degut a la pandèmia. El retorn a la plaça ha estat un èxit.

Aquest any, les postres han anat a càrrec de l’associació Taula Dolça, creada el passat desembre per un grup de pastissers de la comarca d’Osona. Aquest any, l’àpat ha estat complet

El col·lectiu Osona Cuina celebrarà el seu 25è aniversari l’any vinent, i sense donar cap pista, ja han assegurat que hi haurà alguna sorpresa de cara a la celebració del dijous llarder del 2023.

(Visited 193 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close