Àuria Grup conscienciarà sobre els reptes de l’economia circular a Igualada

Amb el títol “El repte de l’economia circular”, Àuria Grup ha organitzat per aquest dilluns 20 de novembre la seva segona jornada externa al Restaurant Sesoliveres després de la que va fer sobre els valors socials a l’empresa a l’any 2015. L’economia circular és un model econòmic on quan els productes que les empreses fan servir es converteixen en residus, es reciclen perquè puguin tornar a l’empresa tot donant-los un segon ús.

El programa comptarà amb la presència del meteoròleg Francesc Mauri i el president de Ferrer Corporate, Sergi Ferrer-Salat, que oferiran un diàleg sobre l’economia circular. Després es passarà a escoltar diversos casos d’èxit i s’acabarà amb les conclusions a càrrec del president de la Unió Empresarial de l’Anoia. També hi haurà un sopar a peu dret.

Àuria Grup compta amb prop de 700 treballadors, la majoria dels quals tenen especials dificultats com són persones amb alguna discapacitat o en situacions vulnerables. Té diferents branques de negoci com la de cosmètics, la de manteniment de carreteres i equipaments diversos, la de jardins o la de gestió de botigues de roba outlet, tot sempre inserint en els llocs de treball a persones amb dificultats. La robòtica és un dels reptes d’Àuria Grup per mirar de mantenir el número de treballadors que té.

En aquests moments Àuria Grup està estenent la seva activitat també a l’àrea metropolitana de Barcelona on ja ha passat a tenir encàrrecs i és un de les línies d’actuació de la cooperativa.

Recordem que la jornada “Els reptes de l’economia circular” organitzada per Àuria Grup es farà aquest dilluns 20 de novembre, a les 6 de la tarda, al Restaurant Sesoliveres. L’acte està dirigit a empresaris d’Igualada i l’Anoia.

(Visited 518 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close