Com Més Serem – Cal Tino, VaroVito Bistró i les xafarderies de l’Anoia

La Gisela i en Sergi compten amb un programa amb els seus 3 temes preferits: menjar, plantes i ‘cotilleos’. L’Álvaro, un jove cuiner de 26 anys del Bruc, ens farà dos plats amb els quals es lleparan els dits i que podem trobar a la carta del VaroVito Bistró. En Jordi ens portarà els millors consells per cuidar les plantes i el nostre jardí des de Cal Tino de Cabrera d’Anoia. I la periodista Laia Cererols farà un repàs de l’actualitat televisiva i virtual entorn temes de l’Anoia i els seus veïns.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close