L’igualadí David Andrés, millor xef jove de la península ibèrica per tercer any consecutiu
El xef del restaurant Somiatruites, David Andrés, ha estat proclamat, per tercera vegada consecutiva millor xef jove d’Espanya i Portugal. Ha estat aquest dilluns, dins el concurs San Pellegrino Young Chef, i amb el plat ‘’Buscant l’ús integral de la tonyina’’. Amb aquesta proposta, Andrés ha volgut reivindicar l’aprofitament de la tonyina, un dels peixos més apreciats però del qual se n’aprofiten poques parts.
Aquesta victòria permetrà al xef del restaurant Somiatruites d’Igualada i cap de cuina del restaurant Àbac de Barcelona lluitar pel títol mundial, previst per l’estiu del 2018 a Milà i on s’enfrontarà a una vintena de cuiners de tot el món.
Andrés és l’únic del món en participar tres cops a la final i enguany lluitarà per ser el millor, després de quedar-se a les portes pujant al podi l’any passat.