VadeFoodies reivindica la cuina d’Igualada en la seva 3a edició
El Festival de tendències gastronòmiques d’Igualada, el VadeFoodies, ja està preparat per tornar a omplir la ciutat de bons plats i interessants propostes culinàries. Enguany, el certamen se celebrarà entre el divendres 16 i el dissabte 17 de juny, al Museu de la Pell d’Igualada. L’esdeveniment afronta la seva tercera edició amb l’objectiu de reivindicar la cuina local i amb el repte de consolidar-se després de la bona acollida que va tenir en les dues edicions anteriors. De fet, van ser uns 4mil els visitants que va rebre cada certamen.
El concepte del ‘Rodaplats’ serà el fil argumental de la mostra. De manera que no només es treballarà en donar a conèixer l’excel·lent gastronomia d’Igualada i rodalies, sinó també es mostraran les millors tendències culinàries d’arreu del món.
Els contrastos, les dualitats i la pluralitat de la més àmplia gastronomia seran els protagonistes de les temàtiques d’enguany. Així, s’espera una edició marcada per la confrontació no només entre la cuina de proximitat i la cuina del món, com dèiem, sinó també, per exemple, entre la cuina tradicional i la innovadora o entre l’alimentació vegana i la dieta paleolítica.
Aquest festival pioner a l’Estat va adreça’t als amants de la bona cuina, i és que durant tot el divendres i part del dissabte els assistents al VadeFoodies podran degustar els últims avenços i tendències gastronòmiques i, a més, escoltar les explicacions d’un equip de professionals punters en el sector. Cuiners del prestigi de l’igualadí David Andrés, del seu mentor Xavier Pellicer o del mestre xocolater pierenc Miquel Guarro seran alguns dels referents que desfilaran pel certamen.
Les activitats es dividiran, novament, en dues parts: l’interior del Museu es destinarà a xerrades i conferències, i a l’exterior és on s’instal·laran les parades dels restauradors. La música en viu i les activitats pels més petits tampoc no faltaran en aquesta tercera edició del VadeFoodies.
Redacció Canal Taronja | Igualada