Desfeta del BAXI Manresa davant del Derthona en la BCL

Desfeta contundent del Baxi Manresa en el segon partit de la Basketball Champions League disputat aquest dimarts a Itàlia. El resultat parla per si sol Bertram Derthona Basket 102 – Baxi Manresa 85, en un partit on no va haver-hi color.  Els bagencs no van estar encertats ni en defensa ni en atac i en cap moment van tenir cap mena d’opció davant dels italians.

No va sortir res bé. Aquest seria el resum del partit d’aquest dimarts al vespre a Itàlia del Baxi Manresa. I és que el parcial del primers minuts del primer quart va ser contundent: 14 a 0. L’encert dels locals va continuar al llarg de tots els quarts, a l’igual que el desencert dels manresans.  A la mitja part el marcador era 55 a 38 a favor dels italians.

Tornant dels vestidors els bagencs van millorar en l’aspecte ofensiu, però això va ser insuficient per aturar un rival que va arribar a guanyar de 27 punts.  En els deu darrers minuts els visitants no van deixar de lluitar i, encapçalats per un Obasohan que s’enfrontava al seu antic equip, van poder escurçar la diferència fins els disset punts finals.  Una desfeta difícil d’explicar.

Un Baxi Manresa que no tindrà gaire temps per recuperar-se d’aquest matx. El proper compromís és diumenge a partir de dos quart d’una del migdia, en un nou derbi català, en aquesta ocasió davant del Hiopos Lleida al pavelló de Barris Nord, a partir de dos quarts d’una del migdia.