El BAXI Manresa cau per 84 a 80 en un final ajustat a Girona

El BAXI Manresa no va poder sumar la segona victòria a la Lliga Endesa després de caure a la pista del Bàsquet Girona en el primer derbi català de la competició. Els homes de Diego Ocampo van caure per 84-80  El partit es va resoldre al tram final, en el qual els gironins es van mostrar més encertats.

Mal partit desl maresans a Fontajau. Els jugadors dirigits per Diego Ocampo van iniciar amb força el duel i van clavar un parcial inicial de 2-9, que va obligar Fotis Katsikaris a aturar el joc. No va servir de massa, ja que posteriorment els visitants van seguir dominant per tancar el primer quart amb set punts de renda, 18 a 25.

En el segon quart els de Girona van fer un pas endavant en defensa i van estar més entonats en atac. Gràcies a això van aconseguir remuntar i agafar una diferència de sis punts a la mitja part de l’enfrontament. Per 44-38.

En la segona meitat els manresans van anotar onze punts consecutius i van tornar a capgirar el marcador per agafar un marge de quatre punts, 55-59. Tot seguit els gironins van reaccionar i van tancar el tercer quart per davant gràcies a una cistella de Fernández, i que  posava el 62 a 61 al marcador.

En els deu darrers minuts els locals es van mostrar superiors i van arribar al tram final amb el matx molt ben encarat. Per la seva banda, els bagencs tenien el triomf molt difícil, però ho van intentar fins els últims segons. No obstant, Iroegbu no es va posar nerviós i va certificar la victòria del seu equip des de la línia de tir lliure. El resultat final 84 a 80.

El proper partit del Baxi Manresa serà aquest diumenge a dos quarts d’una del migdia al Congost quan els homes de Diego Ocampo rebran al  el Dreamland Gran Canaria. Un equip amb vells coneguts:  Joe Thomasson i Albert Oliver.