El BAXI Manresa segueix rodant davant el Valencia Basket

El Baxi Manresa va perdre en el segon test de pretemporada a Sant Julià de Vilatorta.  L’equip de Diego Ocampo va caure derrotat per 93 punts a 105 davant el Valencia Basket de l’ex entrenador de l’equip bagenc, Pedro Martínez.

Malgrat el resultat, els manresans van dominar al seu rivals en molts minuts de la primera part, aconseguint clavar un parcial de 11-0 al primer quart per situar-se fins a deu punts per sobre al marcador.

Tot seguit, el Valencia Basket va contraatacar, i després d’un segona període molt anivellat, els de Diego Ocampo van arribar a la mitja part dos punts per davant en l’electrònic.

Al tercer quart, els homes de Pedro Martínez van sortir més endollats i van aconseguir una diferencia de 8 punts, tot i que el resultat del període va ser de 74 a 77.

En l’últim quart, el Baxi Manresa va arribar als darrers minuts amb opcions de victòria, però la efectivitat dels valencians va sentenciar el partit.

El pròxim test de pretemporada serà el diumenge 8 de setembre davant La Laguna Tenerife. El partit es disputarà a Navàs i serà el darrer abans de començar la fase de grups de la Lliga Catalana.