El Claustre del Museu s’omple en una nova edició del sopar del tomàquet

El Claustre del Museu de Manresa es va estrenar aquest dijous al vespre com a escenari d’una nova edición del sopar del tomàquet. Les taules ben parades per acollir els 180 comensals que es van aplegar en aquest esdeveniment.   En total vuit plats elaborats on el tomàquet en va ser el principal protagonista:

Còctel, tomàquet amanit amb oli de Corbella i sal de Cardona, criox roll amb tàrtar de tomàquet i rovell d’ou, tomàquet farcit d’albergínia blanca marinada, truita de pa amb tomàquet, o una tarrina de xai, o un gaspatxo o fins i tot un xuixo.

Un sopar que ha aplegat productors de la comarca i també els restauradors que han fet possible aquest sopar, i tot regat, evidenment amb vins de la DO Pla de Bages.

Una Festa del Tomàquet que continua aquest cap de setmana amb  una nova edición del Mercat del Tomàquet i que tindrà lloc al Passeig de Pere III. El Xef manresà Benvingut Aligué oferirà un Showcooking al Passeig de Manresa en aquest marc aquets dissabte a les 12 del migdia.

 

 

 

(Vistes 14, 1 Vistes avui)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close