El Covisa Manresa de futbol sala queda eliminat de la Copa del Rei

Dies intensos per al Covisa Manresa, els seus jugadors i estaff tècnic. Aquest dimarts van quedar eliminats de la Copa del rei a Cerdanyola en un partit amb prorroga i penals just quan arrivaben de València, en un viatge llarg, però que va tenir un resultat espectacular per al conjunt manresà. van marxar de València amb un resultat favorable de 7a 0. I aquesta es la primera victòria manresana aquesta temporada, ja que en el debut va empatar al puolet.

Després del viatge va arribar el partit més intens, el de la segona eliminatòria de la Copa del Rei.

El Covisa Manresa no podrà seguir a la copa del rei de futbol sala després de perdre davant el Cerdanyola a la tanda de penals en el partit que va començar el dimarts a dos quarts de 10 del vespre i va acabar començat el dimecres.

L’eliminatòria de Copa del Rei, jugada a partit únic al camp del cerdanyola perquè així ho va voler un sorteig, va ser emocionant a més no poder. Els dos equips, que mantenen una lluita esportiva molt interessant van empatar a 3 gols al final del temps reglamentari. Es va anar a una prorroga on cerdanyola i manresa van sumar un gol mes al seu caseller. El partit va anar a la tanda de penaltis i va acabar més enllà de les dotze de la nit.

El proper dissabte a dos quarts de set de la tarda el Covisa Manresa rebrà al Pujolet a l’equip de Les Corts, de Barcelona.