L’Anònima s’omple d’alumnes d’ESO del Bages en la 2a edició del Congrés d’Ecociutat

  Més de 300 estudiants d’ESO de la comarca del Bages han participat aquest dimecres a l’Anònima de Manresa en la segona edició del Congres d’Ecociutat. En el transcurs d’aquest esdeveniment els alumnes han presentat  les seves propostes per fer més sostenible la seva ciutat o poble.

En aquest Congrés hi ha participat alumnes de l’Institut Lluís de Peguera de Manresa, FEDAC Manresa, l’Institut Escola Barnola d’Avinyó i l’Institut Escola Pompeu Fabra del Pont de Vilomara i Rocafort. Al llarg de la jornada celebra aquest dimecres a l’Anònima els alumnes han pogut anar explicat els seus projectes.

És el segon curs escolar que alumnat dels quatre centres educatius de la comarca ha coincidit en la realització del Projecte Compartit d’Ecociutat, a través del qual els alumnes analitzen amb ulls crítics el seu entorn i busquen solucions contemplant l’entramat urbà com a ecosistema.

Durant el curs, alumnat de 1r a 3r d’ESO ha treballat de manera integral la ciutat com a ecosistema, tenint en compte àmbits com l’aigua, els residus, l’energia, l’alimentació, l’urbanisme, la mobilitat i la biodiversitat per tal de conèixer al màxim el seu entorn i, així, respondre als reptes de les ciutats del s. XXI.

Aquest projecte es va constituir fa tres anys a partir d’un grup de treball dins el Pla de Formació de Zona del Centre de Recursos del Bages. En aquest grup de treball, hi participen el professorat dels quatre centres educatius i docents i educadores del CdA del Bages, el Consorci del Bages per a la gestió de residus i el Parc de la Séquia.

(Vistes 37, 1 Vistes avui)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close