Premi CUINER DE L’ANY

Del 4 al 6 de novembre, Barcelona es convertirà en la capital de la gastronomia. Sota el lema “(Re)pensem la restauració”, Gastronomic Forum Barcelona se centrarà en les noves generacions de xefs, el poder transformador de la cuina i la cuina catalana.

Aquests temes s’abordaran a través de ponències, showcookings i debats, destacant tant a joves promeses com a figures consagrades El nou espai on tindran lloc les activitats al voltant de la pizza com el Campionat Pizza per Passió i les demostracions en directe dels millors pizzers d’Europa. També se celebrarà el Campionat d’Espanya “Good Spirits”.

Un altre dels importnats actes que se celebraran és que s’escollirà el cuiner de l’any. Sis cuiners emergents opten al guardó atorgat per ‘La Vanguardia’ i Gastronomic Forum Barcelona al costat de Gastronomic Forum Barcelona per escollir el millor xef de l’any entre els sis professionals emergents que aspiren a emportar-se el guardó. Les votacions ja estan obertes i s’allargaran fins el proper dia 1 de novembre a les 12 hores.

Un dels xefs finalistes és Esteve Garcia que regenta el restaurant de La Jovita per l’Esteve de Calonge on Canal Taronja ha portat a terme varis Forums empresarials i també el programa de La sobretaula.

L’Esteve és a punt per la presentación de novembre al Gastronòmic Forum.

Esteve Garcia va dirigir la cuina del restaurant de Carles Gaig a Singapur. Va arribar a Calonge al costat de Celine Whu per convertir La Jovita en un restaurant que aposta pel classicisme renovat. Plats del receptari tradicional revisats permeten gaudir d’una cuina on l’artesania i l’ofici representen els seus trets més remarcables.

 

 

 

(Vistes 1, 1 Vistes avui)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close