Reconeixement als millors classificats a les proves Cangur de matemàtiques, a la UPC Manresa

La UPC a Manresa ha volgut tornar a fer, com feia cada any abans de la pandèmia, un reconeixement als millors classificats a les proves Cangur de matemàtiques amb una cerimònia d’entrega de premis als millors de cada curs (1r Batxillerat i 2n batxillerat).

Per fer-ho ha convidat també als millors classificats de centres de la seva àrea d’influència que tradicionalment feien les proves a la UPC Manresa, però que des de la pandèmia les fan al mateix institut o centres més propers.

Entre els premiats hi havia estudiants de l’Institut Alt Berguedà, de Bagà; l’Institut Guillem de Berguedà, de Berga; l’Institut de Puig-reig; l’Institut Sant Ramon, de Cardona; l’Escola Arrels II i l’Institut Francesc Ribalta, de Solsona; l’Institut Mig-Món, de Súria; l’Escola Diocesana, de Navàs; l’Institut Castellet, de Sant Vicenç de Castellet; l’Institut Llobregat, de Sallent; l’Institut Miquel Bosch i Jover, d’Artés; l’Institut d’Auró, de Santpedor; i dels instituts Lluís de Peguera, Pius Font i Quer, Cal Gravat, La Salle i Joviat, de Manresa.

El passat 16 de març, 130 estudiants de batxillerat, d’alguns instituts de la Catalunya Central, van posar a prova els seus coneixements matemàtics en les proves Cangur, organitzades per la Societat Catalana de Matemàtiques.

Aquestes proves, que es realitzen en l’àmbit mundial, es fan a la UPC Manresa des de l’any 2000 (amb una pausa durant la pandèmia), i sempre han comptat amb uns bons resultats. Aquests s’han conegut fa unes setmanes i la majoria dels premiats estan entre el 5% millors de Catalunya.

 

(Vistes 1, 1 Vistes avui)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close