Arrenca un OH FESTIVAL carregat de sorpreses al Monestir de Sant Benet

L’Oh Festival torna en la seva segona edició amb una proposta amb tantes sorpreses com l’any passat. En la primera edició el festival va resultar un èxit de convocatòria. Més de 1500 persones van passar pels Jardins de Sant Benet per gaudir de les diferents propostes d’oci i gastronomia que hi havia disponibles. Vist l’èxit, enguany una de les principals novetats és la durada. El festival passa de dos dies a tres, cosa que permet ampliar l’oferta d’activitats i esdeveniments. Els dos elements fonamentals de la proposta van ser la música, la gastronomia. Com a caps de cartell

La vessant més cultural estava situada a l’espai Monestir. Amb visites guiades per les parts medievals i modernistes de Sant Benet, i amb la visualització de curts del festival Clam. Més tard, va començar l’activitat Talent Jazz, on alumnes de l’Escola Taller de Músic van oferir un concert intimista dins del claustre del Món Sant Benet.

Un altre dels protagonistes va ser el propi Monestir i les seves instal·lacions. La festa es va repartir en quatre espais diferents. El primer l’escenari, situat als Jardins de Montserrat, on aquest dijous hi van actuar les artistes Alicia Rey i Suu. L’espai Absis va ser el decorat d’actuacions musicals i gastronòmiques. Els assistents van poder comptar amb els còctels del millor bartender d’Espanya, David Navarro. El manresà propietari de Lab 84, va oferir les seves habilitats entremig de dues actuacions musicals. La sessió de Wave Dj, i la Silent Disco, on cada participant tenia dels seus auriculars inalàmbrics amb música a escollir.

(Vistes 48, 1 Vistes avui)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close