Derrota molt dolorosa del Baxi Manresa, al Congost, davant el Saragossa, un rival directe

Cares molt llargues al Congost. Dura derrota del BAXI Manresa davant el Saragossa per 65-72, un rival directe per la permanència que aquesta setmana ha agafat aire. Res feia presagiar la lamentable segona part del BAXI Manresa. A la primera part el BAXI Manresa va ser qui va dominar, qui jugava amb alegria, amb una bona defensa, amb desinvoltura en l’atac. El partit, a la mitja part, tenia 13 punts d’avantatge per al BAXI Manresa (40-27). Però el Manresa es va esfumar. Va trigar set minuts de joc real a superar el marcador de 53 punts, com ha fet saber el periodista Gerard Castañé a través de les seves xarxes. Al primer quart el BAXI Manresa va anotar 25 punts. Els mateixos que va anotar en tota la segona part. El Saragossa va anotar 27 punts en la primera part. els mateixos que va anotar en el tercer periòde. Juaga amb por l’¡equip manresà? Es una de les justificacions de l’entrenador, Pedro Martínez en la roda de premsa posterior al partit.
Acabat el partit Jou, el capità, marxa amb llàgrimes als ulls i waczynski, abans de veure que la seva família també plorava a la grada la derrota, explicava als micròfons de ràdio manresa el moment de decepeció.