El camp de Tona ha acollit el CE Manresa i la UE Cornella

El CE Manresa ha jugat el seu primer partit de pretemporada i ho ha fet amb victòria davant un rival d’una categoria superior, la UE Cornellá de la 1a RFEF. El partit, disputat al camp de gespa natural de Tona, a Osona, ha estat l’escenari escollit per a l’estrena dels manresans, que enguany jugaran a la 2a RFEF per primer cop a la història.
Els manresans, sobretot a la primera part, van ser un conjunt molt seriós i madur en defensa, però també es van mostrar contundents en atac. L’equip de Cornellà van comprovar-ho amb els tres gols encaixats a la primera meita, obra de Noah 5′; Jaume Pascual 9′ i David Acedo 39′. I abans del descans, Òscar Pulido va aturar el penal comès per Marc Martínez i executat per Rubén Enri.
A la segona part, amb molts canvis, el ritme va baixar i cap deis dos equips va tenir ocasions massa clares. Fins i tot la UE Cornellà va crear tres jugades de perill, que el jove porter manresà va desmuntar.
Els de Ferran Costa jugaran un altre amistós aquest mateix diumenge a les 19:00 h, a la Ciutat Esportiva del FC Barcelona, davant del seu equip B. Posteriorment, el dia 4 participaran al Torneig Històrics, al Guinardó, abans d’afrontar el seu debut a casa, el proper dimarts 9 d’agost, quan rebran al Nou Estadi Municipal d’EI Congost, de nou al Cornellà en la disputa de la copa Catalunya.