14 medalles i 7 títols de campió de Catalunya per a l’Avinent Manresa el passat cap de setmana a Tarragona

14 medalles i 7 títols de campió de Catalunya per a l’Avinent Manresa el passat cap de setmana a Tarragona, on es van disputar els campionats catalans sub20 i 23. El diumenge ens va deixar un espectacular nou récord manresà als 400 metres llisos, de Meritxell Tarragó, que amb una marca de 55,84 segons va batre una plusmarca que ella mateixa ja osentava, i a més a més, es va coronar campiona de catalunya.

Per la seva banda, Montserrat Muntañés va protagonitzar una jornada , assolint tres títols catalans sub-20: llançament de pes, llançament de disc i llançament de martell.
Els també manresans Josep Maria Llanas als 200 metres llisos, Toni Baños als 3000 obstacles i Laia Solà als 100 llisos van ser campions de Catalunya sub 20 a les seves proves.

Un cop més l’Avinent Manresa demostra que té un dels millors planters de Catalunya i de l’Estat.

Precisament Tarragó, Montañés i Solà seran algunes de les atletes que defensaran aquest diumenge la samarreta manresana a la Final per la Permanència a Divisió d’Honor absoluta.
En una competició amb una atleta de cada club per prova, les manresanes buscaran salvar la categoria en un encontre on s’han classificat com a millor club.
Per a fer-ho, hauran d’evitar les dues últimes plaçes de la competició que es celebrarà a Madrid, en un encontre amb 8 clubs participants.

Així doncs, dissabte, les atletes de l’Avinent Manresa buscaran seguir un any més, a la categoria d’or de l’atletisme estatal.