Tapantic 2019
Ahir al vespre la creativitat i la varietat dels restauradors del Barri Antic de Manresa va tornar a quedar més que evident amb l’oferta gastronòmica d’un Tapantic 2019. La jornada gastronòmica va fer que hi hagues durant moltes hores, llargues cues pera conseguir les tapes participants al concurs.
Total. Joan Orriols, Ass. Manresa de Festa
En total, el Tap’Antic 2019 va comptar en aquesta ocasió amb 25 establiments, que van posar a disposició dels clients una tapa creada especialment per a l’ocasió i una beguda, per 2,5 euros.
A les 10 de la nit un jurat professional va tastar els plats i va determinar que la millor per gust i per presentació era la de Las Vegas, salmó marinat amb remolatxa i vodka amb ajoblanco.
El jurat estava format per Clara Antúnez, sommelier portaveu de la DO Pla de Bages i DO Empordà; Jordi Llobet, xef del restaurant l’Ó de Món Sant Benet; Màrius Ferrer, professor i cap de cuina de l’Escola d’Hoteleria Joviat; i Manuel Quinto, escriptor, crític cinematogràfic i gastrònom. D’altra banda, enguany una de les novetats de l’edició, es que es va obrir la porta a que els participants portessin el seu got reciclable de casa. A canvi, alguns bars del Tapantic van regalar a la clientela un clip per portar-lo penjat.