La Fira de la Terra del Solsonès creix i supera la quarantena d’expositors

Solsoterra se celebrarà aquest cap de setmana ampliant l’oferta d’activitats, i reivindicant el potencial de la comarca com a terra de bolets i de productes ecològics i artesans.

La tercera edició del certamen, nascut de la fusió de la Fira del Bolet i el Boletaire i l’Ecològica, creix en nombre d’expositors, que passa dels 32 als 42, i de convocatòries paral·leles tant per al públic gurmet com per al general i al familiar.

 

La plaça Major continuarà sent l’epicentre de la fira amb nou parades, entre les de bolets i artesans alimentaris del Solsonès -enguany hi haurà una inspecció dels bolets a la venda. A la plaça de la Catedral s’hi ubicaran dotze expositors de La Menestrala, l’associació d’artesans del Solsonès. AIxí mateix, el cèntric eix format pel carrer del Castell des de l’altura de l’ajuntament i el carrer de Sant Miquel, s’omplirà de parades d’artesania d’arts i oficis de fora de la comarca.

Una de les novetats més visibles de la 3a Solsoterra serà el canvi d’emplaçament del Solsbirra Fest, el festival de la cervesa artesana, que es trasllada a la plaça de les Moreres, un espai que no condiciona el seu creixement. Aquest festival s’amenitzarà amb actuacions en directe dissabte i diumenge.

Per la Fira de la Terra també arrenquen cada any les Jornades Gastronòmiques de Tardor del Solsonès, que arriben a la divuitena edició.

També serà novetat d’aquesta edició un concert solidari a càrrec de Salva Racero Trio dissabte a les deu de la nit al teatre comarcal. La recaptació es destinarà íntegrament al Rebost Solidari del Solsonès.

(Vistes 1, 1 Vistes avui)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close