El Vic acaba la temporada sense ascens i tornarà a jugar a la Lliga Elit

L’Atlètic Lleida ha estat el botxí del Vic a la primera eliminatòria de la promoció d’ascens a Tercera Federació. Tot i l’amenaça de pluja l’afició va respondre i va omplir de gom a gom la tribuna de l’estadi Hipòlit Planàs. La primera part va transcórrer sense gaire història, el conjunt lleidatà jugava amb tranquil·litat sabent-se amb avantatge al marcador per la victòria al partit d’anada i va deixar que el Vic s’apoderés de la pilota. Els primers acostaments a l’àrea rival van ser primer per part de Flavio i segon en una jugada combinada entre el mateix Flavio i Max Morell, tots dos sense remats clars. També ho provaria el Vic a pilota aturada amb una rematada molt desviada de Marc Hospital. Per la seva part l’Atlètic Lleida avisava de les seves intencions a pilota aturada. Transcorria la mitja hora de partit i el Vic encara no havia xutat clar entre els tres pals. La més clara arribaria als minuts finals de la primera part amb una falta a la frontal de l’àrea que Flavio enviava per sobre el travesser. El partit anava al descans amb el 0 a 0 al marcador.

A la segona part, Dídac Serra rebia una pilota a la frontal i intentava el xut que acabava sortint per sobre la porteria. Poc després l’Atlètic Lleida s’acostava a la porteria d’Agustin i l’obligava a sortir per forçar el remat del davanter dels de la Terra Ferma. Els de Ramon Carrascal demanaven penal en aquesta acció sobre Ignasi Armengou dins l’àrea, però el col·legiat no ho va considerar. El mateix Armengou poc després provaria un xut fluix que atrapava sense problemes el porter visitant. El Vic llançat a l’atac ho intentava sense encert en el remat final. Flavio i Max ho provarien per partida doble, però no aconseguien batre a Puiggròs. Finalment al 69’ l’Atlètic Lleida anotava el gol de la victòria en un servei de cantonada que Agustin no aconseguia blocar i Amine aprofitava el refús per marcar el 0 a 1 definitiu ja que el marcador ja no es mouria.

El Vic conscient de la dificultat i la necessitat de marcar almenys dos gols per forçar la pròrroga es va llançar a l’atac. Flavio, Martí Riera i Max tindrien les ocasions més perilloses però un cop més les il·lusions dels vigatans eren aturades per Puiggròs que treia com en aquesta ocasió una mà al xut de Max Morell. El Vic a la desesperada i veient com s’estava acabant el temps va fer pujar a rematar al porter, i de fet, Mora va tenir la més clara de tot el partit amb un remat de cap.

Així acabava una temporada on el Vic ha somiat amb tornar a tercera divisió i a on ho ha tingut a tocar. Ara caldrà esperar al resultat de les eleccions a la presidència per saber quin serà el futur del club i de l’equip.