El Vic guanya al Valls en una setmana de somni

El Vic arribava a la cita amb el Valls a la Lliga Elit només tres dies després de conèixer que l’Atlètic de Madrid del Cholo Simeone serà el seu rival a la Copa del Rei. Sense dubte la notícia era una injecció extra de motivació però alhora el cos tècnic tenia el repte de rebaixar l’eufòria i centrar els jugadors per concentrar-los pel partit de lliga. Una victòria que el tècnic titllava de més de tres punts.

El Vic feia la feina i s’avançava amb un gol de penal sobre Ignasi Quer, que transformava ell mateix. Minuts després Ignasi Armengou des de la banda i amb un xut creuat anotava el segon gol del Vic. El Valls escurçaria distàncies poc abans del final de la primera part, però el marcador ja no es mouria, també, gràcies a una bona intervenció del porter vigatà Agustín Mora, als minuts finals del partit. El tècnic agraïa l’esforç de tots els jugadors.

Aquest dimecres el Vic rebrà el Vilassar de Tercera Federació en partit de la Copa Catalunya. Tot plegat són molts minuts a les cames i el tècnic té el repte de repartir els minuts de joc.

Amb la victòria contra el Valls el Vic és líder de la categoria empatat de punts amb el San Mauro, qui al seu torn va guanyar 2 a 1 al Manlleu, mantenint així la pugna pel liderat amb l’equip vigatà.