La crisi colpeja als bars i restaurants

La inflació ha generat un problema cada vegada més greu pels negocis de restauració de casa nostra. Després d’una pandèmia on molts van tenir unes restriccions molt fortes, ara la crisi econòmica els ha obligat a reaccionar per no perdre negoci, clientela o capacitat d’atenció. La inflació actual els continua ofegant, i els marges de benefici trontollen.

Molts negocis han hagut d’apujar els preus per no sortir-hi perdent. Tot i això, les despeses corrents per continuar amb la cuina i amb els locals oberts segueixen pujant.

Un dels grans problemes és que els productes que més han pujat de preu son els més bàsics, i les institucions i governs no han compensat aquestes pèrdues amb cap ajuda.

El propietari del Celler d’en Miquel va explicar la seva situació al programa El Termòmetre, amb en Rubén Vázquez, en un programa especial enfocat al sector de l’hostaleria.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close