Les coques de Sant Joan a punt

Els pastissers confien en una revetlla de Sant Joan apoteòsica i que permeti superar la venda d’1,8 milions de coques. El fet que la festa caigui a l’inici d’un cap de setmana amb bon temps fa pronosticar unes vendes molt elevades.

Econòmicament El Carme sempre han intentat treballar amb la màxima qualitat al menor preu possible.

Com no podia ser d’altra manera, el millor xocolater del món, aquest any ha creat una coca de xocolata.

La coca clàssica segueix sent la preferida, la de brioix amb crema i pinyons, tot i que guanyen molt terreny les coques més creatives.

L’entrevista sencera a en Lluc Crusellas la podeu recuperar al lloc web de canaltaronja.cat.

(Visited 41 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close