L’Olot destrossa el Tona

Aquest diumenge el Tona rebia al municipal el líder de la categoria en un partit de gala. L’Olot va demostrar perquè és el principal candidat a emportar-se el títol de campió i va golejar a un dels millors equips de la lliga com són els osonencs. Només començar el partit els garrotxins feien un declaració d’intencions amb un gol matiner de Pablo Ufano de cap. El partit però es posaria costa amunt pels homes de Ricard Farrés quan a la mitja hora de joc, l’Olot anotava dos gols més. Primer era el pitxitxi de la lliga, Marc Mas que no va fallar davant d’Aroca amb un xut llunyà. Poc després era Arnau Forés qui taladrava la porteria quadribarrada. El Tona buscava la reacció i ho feia amb aquest xut de Toni Sureda que atrapava el porter visitant. El partit anava al descans amb el 0 a 3 al marcador. Però a la segona part, lluny de reaccionar i remuntar, el Tona va encaixar 2 gols més. Guillem Terma anotava el 4rt gol en una contra ràpida de Maynau i aprofitant el refús d’Aroca. El Tona es llançava a l’atac però la sentència estava escrita i l’Olot no va desaprofitar l’ocasió per tornar a batre la defensa tonenca. Moha Chabboura marcava el 5è i destrossava completament a un Tona que estava completament fora del partit.

La curiositat del partit va ser que l’àrbitre va fer jugar a l’Olot va jugar amb la segona equipació del Tona per la coincidència de colors.