Menja, Actua, Impacta per l’alimentació sostenible
Divendres va presentar-se a Vic el projecte Menja, Actua, Impacta, una exposició que promou l’alimentació sostenible i saludable al Center Cultural Joan Triadú. Aquesta proposta educativa vol que els estudiants de la ciutat puguin reflexionar sobre la seva alimentació i quins reptes suposa. Tot i això, l’exposició és oberta a tota la ciutadania. Aquesta mostra, a més, es completa amb tallers participatius perquè els estudiants que la visitin surtin més conscienciats sobre què implica menjar bé i com es poden reduir residus i aliments ultraprocessats.
Des del consistori vigatà han volgut posar de relleu la voluntat de promoure una alimentació saludable als centres educatius, d’apostar per productes de proximitat i de temporada, d’evitar els envasos d’un sol ús i de limitar el consum d’aliments ultraprocessats.
Els alumnes de tercer d’ESO del col·legi Sagrat Cor de Vic han estat els primers a visitar aquesta exposició, que durant les properes setmanes rebrà a més alumnes d’altres centres educatius de la ciutat.