Menja, Actua, Impacta per l’alimentació sostenible

Divendres va presentar-se a Vic el projecte Menja, Actua, Impacta, una exposició que promou l’alimentació sostenible i saludable al Center Cultural Joan Triadú. Aquesta proposta educativa vol que els estudiants de la ciutat puguin reflexionar sobre la seva alimentació i quins reptes suposa. Tot i això, l’exposició és oberta a tota la ciutadania. Aquesta mostra, a més, es completa amb tallers participatius perquè els estudiants que la visitin surtin més conscienciats sobre què implica menjar bé i com es poden reduir residus i aliments ultraprocessats.

Des del consistori vigatà han volgut posar de relleu la voluntat de promoure una alimentació saludable als centres educatius, d’apostar per productes de proximitat i de temporada, d’evitar els envasos d’un sol ús i de limitar el consum d’aliments ultraprocessats.

Els alumnes de tercer d’ESO del col·legi Sagrat Cor de Vic han estat els primers a visitar aquesta exposició, que durant les properes setmanes rebrà a més alumnes d’altres centres educatius de la ciutat.

(Visited 4 times, 4 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close