Segona derrota consecutiva del Vic que es manté en posicions de Superlliga

La falta d’encert va condemnar el Vic que no va aconseguir rematar el partit a la primera part i va permetre que el Granollers capgirés el resultat. El partit es posava de cara per als vigatans ben aviat amb un gol de Juli Berenguer que aprofitava un error defensiu per encarar el porter visitant. Les ocasions de gol es repetien pel conjunt local, però sense encert. La centrada-xut de Peque, l’enviava per poc a fora  Dani Pérez, mentre que Caba l’enviava al travesser en un u contra u amb el porter i Max Morell també tenia la oportunitat de sentenciar i rematava sense encert. El Granollers però, avisava, i ho feia amb contundència en una doble rematada que salvava Gil Bertrana amb el cap.

A la segona part, canviava radicalment el partit. El Vic va desaparèixer i el Granollers va aprofitar per sortir amb ganes i poc després de l’inici empatava el marcador amb un gol de falta. Al 54 un error defensiu a la frontal de l’àrea donava la pilota al Granollers que marcava l’1 a 2 definitiu, en una jugada on els jugadors vigatans reclamaven el fora de joc.

El Vic però, malgrat el mal partit a la segona part, va tenir una última oportunitat, Adrià Balagué anotava un gol que el col·legiat anul·lava per fora de joc.

Ramon Carrascal assegurava que la sortida a la mitja part l’equip s’havia desconnectat del partit.

L’entrenador vigatà traslladava als seus jugadors la preocupació del mal joc de les segones parts.

Per la seva banda, David Vilajoana, ha celebrat que el seus jugadors poguessin remuntar el partit.

El pròxim rival del Vic, serà el líder, l’Escala al camp dels anxovers.