Un centenar de pilots a la cursa de Laia Sanz a Seva

Aquest diumenge Seva es va omplir d’amants del motor que es van apropar al municipi osonenc a gaudir de la setena cursa de resistència Laia Sanz. Més de 750 persones es van desplaçar fins a seva per a veure córrer als més de 100 participants en aquesta cursa de resistència d’enduro.

La cursa, que ja ha esdevingut tota una tradició al poble, ha comptat amb la participació de més de 40 equips que van competir en un circuit mixt amb una part de tipus crono i una altra de zona boscosa en sis categories diferents.

Qui no podia faltar a aquest esdeveniment era la persona que posa el nom a la cursa. La 14 vegades campiona del mon Laia Sanz va ser present tot el matí al paddock del seu equip, i tot i que no va poder córrer, si que va mostrar el seu agraïment tant al poble com als voluntaris per a fer aquesta festa del motor possible.
La prova va desenvolupar-se amb total normalitat, gaudint d’un matí de motocròs i resistència que va deixar molt bon gust de boca. Els equips que més voltes van aconseguir donar en tres hores van assolir les quaranta.